Jouw must have LOOkX Derma Skin Polish Pads

Ken jij al de geheime stap in het ritueel naar een mooie, stralende huid? In de wereld van huidverzorging hebben veel factoren effect op hoe je je huid doet stralen, maar ons assortiment bevat een pareltje die je na het eerste gebruik nooit meer zal kunnen missen: de zachte fruitzuurpeeling in de Derma Skin Polish Pads van LOOkX Skincare.

Door dagelijks deze peeling aan te brengen, verwijder je dode huidcellen die op je gelaat blijven liggen en maak je zo de weg vrij zodat de ingrediënten in je volgende verzorging nog meer resultaat kunnen creëren.

Wat maakt de Derma Skin Polish Pads zo uniek?

De Derma Skin Polish Pads van LOOkX Skincare zijn zoveel meer dan een standaard peeling. Elke pad is doordrenkt met actieve ingrediënten zoals vitamine B3, glycolzuur en melkzuur waarbij we een effect kunnen creëren tot in de diepere huidlagen.

Vitamine B3 kalmeert de acné huid, pakt de puistjes aan tot in de bron, vervaagt ouderdomsvlekken en verstevigt het gelaat. Glycolzuur zuivert op zijn beurt de poriën en balanceert het vochtgehalte van de huid. Tot slot zullen de melkzuren het vernieuwingsproces van je huidcellen en het afschilferingsproces activeren met als resultaat minder fijne lijntjes en rimpels. Met andere woorden: jouw professionele exfoliating treatment die je eenvoudig weg kan doen in je eigen badkamer!

Welk effect heeft deze peeling op mijn huid?

De Derma Skin Polish Pads met neutraliserende tomatenstamcellen zijn geschikt voor elk huidtype en stimuleert het herstel van meerdere huidproblemen:

  • Vervaagt pigmentvlekken
  • Vermindert de vorming van acné
  • Beschermt tegen vervuiling en vroegtijdige huidveroudering
  • Verstevigt de huid
  • Bestrijdt tekenen van vermoeidheid

Hoe gebruik ik de Derma Skin Polish Pads?

Eén pot Derma Skin Polish Pads bevat 60 pads waarmee je 2 maanden lang dagelijks een peeling kan aanbrengen. Het gebruik ervan is heel eenvoudig:
je neemt een pad en wrijft er zachtjes mee over je gelaat, hals en décolleté. Dit doe je wekelijks op een droge huid, zodat de ingrediënten optimaal kunnen inwerken.

Wist je dat deze peeling ook geschikt is voor mannen? Na het eerste gebruik merk je al het resultaat en krijg je een heldere, zachte teint.

Breng na deze peeling de Hyaluronic Night Cream die je ook wekelijks als masker kan aanbrengen om een top hydratatie en skin glow te garanderen.